BEHIND THE SCENES

Naast de 'normale' projecten is Pixelfood ook actief op aanverwante terreinen. Zo maken we regelmatig leaders en bumpers voor Omroep Meierij en visual effects voor lokale filmproducties. Om scherp, up-to-date en creatief te blijven, doen we ook regelmatig mee aan animatie challenges.

Hieronder wat voorbeelden:

Omroep Meierij Leader 'Alle 13 één'

Het tv-programma 'Alle 13 één' maakt een tour langs alle kernen van de gemeente Meierijstad. In elke aflevering staat één dorpskern op luchtige wijze centraal.

Pixelfood animeerde de leader, bumper en 'lower thirds' (titelbalken).

Omroep Meierij Leader 'Mee In De Raad'

Pixelfood maakte een korte leader en 4 verschillende bumpers voor ‘Mee In De Raad’, een politiek tv-programma dat te zien is op Omroep Meierij en draait op het narrowcasting systeem van Gemeente Meierijstad.

Omroep Meierij Leader 'SMEK'

Pixelfood maakte o.a. de leader voor het tv-programma ‘SMEK’ van Omroep Meierij.

SMEK is een kook- en praatprogramma over eerlijke voeding en aanverwante zaken.

Visual Effects

Voor de verhuizing van Enter Next Level B.V. maakte Pixelfood een geanimeerd verhuisbericht met een knipoog.

Hiernaast is te zien hoe aan videofootage van de oude en nieuwe bedrijfslocatie een futuristisch luchtschip werd toegevoegd mbv 'CGI'.

Visual Effects

Voor de film 'Sinterklaas en de man van Weinig Woorden', een productie van Stichting Sinterklaas Schijndel, verzorgde Pixelfood een aantal 'visual effects' (VFX) shots.

Het betreft de scenes waarbij alle namen uit het grote boek van Sinterklaas verdwijnen in een magische pendule...

Visual Effects

In het kinderboek 'Het geheim van Professor Von Lichtensteijn' van Daan Arkesteijn, staan een aantal QR-codes waarmee korte filmpjes te zien zijn.

Pixelfood verzorge de 'compositing' hiervan en voegde aan een van de scenes een geheime, door klimop verborgen doorgang, toe aan de footage.

Mondays Challenge

Voor de wekelijke 'Mondays Challenge' (www.instagram.com/mondayschallenge) maakte Pixelfood deze inzending die (samen met 9 andere inzendingen) won en hierdoor werd ge-repost.

De opdracht was: Maak een 5 sec. durende animatie-loop in een vaststaand kleurenschema met het thema 'Jazz'.

Mondays Challenge

Voor de wekelijke 'Mondays Challenge' (www.instagram.com/mondayschallenge) maakte Pixelfood deze inzending die (samen met 9 andere inzendingen) won en hierdoor werd ge-repost.

De opdracht was: Maak een 5 sec. durende animatie-loop in een vaststaand kleurenschema met het thema 'Hacking'.

Smaakt dit
naar meer?

Of je nu een uitleganimatie nodig hebt, een 3D-animatie of een 3D-illustratie: Pixelfood maakt het! Wij werken klantgericht, leveren maatwerk en dat alles voor een eerlijke prijs.

Meer weten? Wij denken graag kosteloos met u mee!

Neem contact op